Klik her for at få adgang til at redigere foreningssider (Åbner nyt vindue)
.
Her er du:  Forside  > Galleri

Kristian Ahle, Venstre, havde fredag aften indbudt til pizza, øl og vand i Aktivitetshuset, krydret med debat om det kommende valg til byrådet, mærkesager, fokus på lokalområdet og en opfordring fra et par lokale (Søren Olesen, Svend Erik Olesen) til at bruge sin stemme og gerne lokalt, til gavn for de små lokalsamfund og i særdeleshed til gavn for Faster området.<br />Oktober 2017<br />

 - Christa
Anne Dorte Michelsen gav torsdag aften en stemningsfyldt koncert i en fyldt Faster Kirke. Arrangementet indeholdt også middag og kaffe i Faster Forsamlingshus, og bag arrangementet stod Faster Forsamlingshus, Menighedsrådet og Aktiv Faster.
Oktober 2017 - Christa

Her i Galleriet kan du se de billeder, som er blevet indsendt til hjemmesiden. Du kan også indsende dine billeder fra Sognet - vælg menupunktet "Indsend billede".

 

Hvis du kører musen hen over billederne i Galleriet, kan du se en kort beskrivelse af billedet og hvem det er indsendt af.

 

Hvis du klikker på et billede i Galleriet, så vises det i stort format, og du kan få mere beskrivelse til billedet.Kommentarer til denne side kan gives til: Webmasterne

Opdaterede sider:
Astrup Vandværk: Astrup Vandværk
Program: Marts
Program: Februar

Flere opdateringer

Der er 1 bruger online.

Pulterkammer
24" fuld HD tv
22" tv med dvd